AANBOD

FEARLESS FUN & DEDICATED

CROSSFIT

Onze trainingen variëren elke dag, zijn ‘high intensity’ en de bewegingen zijn functioneel. Hierdoor ben je optimaal voorbereid op alle fysieke uitdagingen in jouw leven. We combineren gewichtheffen, gymnastiek & high intensity cardio. Bij CrossFit ZaanForce werken we aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, explosiviteit, behendigheid en flexibiliteit op elk niveau.

CROSSFIT LITE

CrossFit Lite is onze 30 minuten workout waarbij tempo en plezier centraal staat! We combineren simpele ‘gymnastics’ oefeningen en bewegingen met lichte gewichten tot een intensieve en leuke workout die elke dag weer anders is. Voor CF Lite is geen startniveau nodig , wat het ideaal maakt voor mensen die willen beginnen met CrossFit. Maar deze les is ook een uitkomst voor leden die wat minder tijd hebben of die na een blessure de draad weer willen oppakken.

STRONGFIT

Bij de Strongman discipline werken we met zandzakken en andere “odd objects” om je lijf zo functioneel sterk mogelijk te maken. Een echte aanrader dus! Deze les is voor leden van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Vanwege de andere intensiteit is deze les een uitstekende aanvulling op de reguliere CrossFit les.

POWERMAMA

Het PowerMama programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Vrouwen die al aan CrossFit doen of al enige tijd sporten, maar klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen.

SPECIALTY HOURS

ROWING

Bouw aan je “engine” en roeitechniek in deze altijd afwisselende roeiles. De lessen worden verzorgd door de “Urban Vikings” Diederik en Joost.

BARBELL CLUB
Bij de Barbell Club werken we voornamelijk aan de 2 Olympische Lifts: Snatch en Clean & Jerk. Hier trainen we op techniek, werken we aan je kracht en explosiviteit.

GYMNASTICS
Bij de Gymnastics les ligt de focus op het sterker worden in de basis vanuit statische holds. Van hieruit werken we aan de basistechnieken zoals de “kip”, om uiteindelijk beter te worden in pull ups, toes to bars, handstands, etc.

CROSSFIT TEENS

De basisbewegingen, de veiligheid en de techniek zijn steeds prioriteit nummer 1. Daarnaast trainen de Teens onder een gepaste intensiteit en leren de technische bewegingen stap voor stap. De lessen zijn te schalen naar ieders niveau, dus toegankelijk voor iedereen. Ons programma is vooral gericht op kracht en conditietraining, maar er wordt ook gewerkt aan sociale vaardigheden en andere ‘life skills’

PERSONAL TRAINING

Vind je het fijner om één op één bezig te zijn? Dit valt ook onder de mogelijkheden bij CrossFit ZaanForce. We hebben meerdere coaches die PT aanbieden dus voor iedere hulpvraag hebben wij aanbod. Neem voor meer informatie contact op via [email protected].