PROEFLES

Proefles Beginners


Als je nog geen ervaring hebt met CrossFit dan kun je elke doordeweekse dag een proefles volgen bij onze CrossFit Lite lessen. Dit is een les van 30 minuten waarbij conditionele oefeningen en plezier centraal staat. Voor deze lessen is geen startniveau nodig en is dus ideaal voor beginners! Kijk voor de tijden in de agenda van de WodApp of op het rooster op de website.
Als je een account aanmaakt in onze WodApp nemen wij altijd contact met je op! Als je vragen hebt kun je ook gewoon een mailtje sturen naar [email protected]

Proefles met CrossFit ervaring


Als je al ervaring hebt met CrossFit kun je een proefles meedoen bij de reguliere lessen. Maak hiervoor een account aan in onze WodApp en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen!

CF Lite

CrossFit Lite is onze 30 minuten workout waarbij tempo en plezier centraal staat! We combineren simpele ‘gymnastics’ oefeningen en bewegingen met lichte gewichten tot een intensieve en leuke workout die elke dag weer anders is. Voor CF Lite is geen startniveau nodig, wat het ideaal maakt voor mensen die willen beginnen met CrossFit. Maar deze les is ook een uitkomst voor leden die wat minder tijd hebben of die na een blessure de draad weer willen oppakken.

Na ongeveer 20 lessen ben je klaar om door te stromen naar de reguliere lessen. Dit gebeurt altijd in overleg met de coaches.

Kijk hier voor de prijzen van onze CF Lite lessen.