TEAM

FEARLESS FUN & DEDICATED

Bart de Goede

Eigenaar en head-coach van CrossFit ZaanForce. Heeft jarenlang in het praktijk onderwijs gewerkt als LO Docent. Bart is rustig, duidelijk en heeft goed voor ogen wat hij wil zien gebeuren.

Maaike Vogelpoel

Naast Bart, eigenaar van CrossFit ZaanForce. Maaike heeft oog voor iedereen en weet vaak precies wat er bij iemand speelt. Maaike heeft veel kennis en ervaring, en heeft zich gespecialiseerd in de doelgroep zwangere en bevallen vrouwen.

Max vd Linde

Al een aantal jaar enthousiast coach bij ZaanForce. Max is een goed georganiseerde en duidelijke coach. Zijn stem en lach hoor je aan de andere kant van de zaal, wat zorgt voor een goede sfeer. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Gymnastics en Barbell.

Danielle Dozy

Daniëlle is sinds haar stage bij ons gebleven. Studeert Fysiotherapie en combineert haar passie voor voetbal met CrossFit. Daniëlle legt de focus op het uitleggen van techniek en is altijd vriendelijk en positief.

Michel Plooijer

Precies, vakkundig en rustig. Michel weet overal een oplossing voor en denkt altijd al 5 stappen verder. Heeft veel kennis en hoopt iedereen op een hoger niveau te brengen.

Jordy vd Meijden

Jordy staat met veel enthousiasme voor de klas maar is niet bang om zijn militaire achtergrond te gebruiken. Hij is duidelijk, een team-player en snapt wat iedereen nodig heeft.

Puck Blom

Puck is een ontzettend betrokken coach, die altijd enthousiast voor de klas staat. Daarnaast kan je Puck ook als brandweervrouw bewonderen. Ook zet Puck zich graag achter de schermen in om alles goed te laten verlopen.

Diederik Wennekes

Onze Viking! Motiveert de vroege vrijdagochtend groep met zijn heerlijke muziekkeuze. Schroomt niet om een beetje Disney op te zetten, maar houdt toch het meest van een lekkere rock klassieker.

Kiki vd Linden

Met haar enthousiasme voor Crossfit weet ze je altijd te motiveren. Naast trainen bij ZaanForce doet zij graag drop in lessen bij andere boxen, waardoor zij veel kennis heeft en je bewegingen ook goed en rustig kan uitleggen.

Chiara Guarnieri

Met Chiara hebben wij er een gedreven en stoere coach bij. Chiara heeft zich in het coachen vastgebeten en laat zich zelf elke dag van haar beste kant zien. Zij doet net dat stapje extra in de les om iedereen verder in zijn of haar fitness te krijgen. Daarnaast is zij sociaal en studeert Lichamelijke Opvoeding aan de ALO.

Ljubov Tiberti

Met recht een duizendpoot! Kent ongeveer 300 talen en heeft altijd wel ergens een project lopen. Loopt marathons, is vrijwilliger bij het Rode Kruis en heeft een passie voor pin up fitness. Omdat ze zo goed georganiseerd is, geeft ze haar lessen met veel enthousiasme.